01 February 2011

Venice Italy (Part 2)

(Sambungan daripada Part I)

Keesokan harinya.. pagi2 lagi kami dah keluar meronda kawasan sekitar..

Suasana pasar pagi di Venice..


Antara kedai-kedai yang terdapat disini. 


McD pun ada..



Piazza St.Marco 


Adib yg hepi sangat2 sbb dapat bermain dgn burung2 merpati yg berkeliaran.

Cantik kan pemandangannya...

Kebanyakan bangunannya mempunyai dinding seperti ini membayangkan betapa 'tua'nya Venice!

Gondola, merupakan salah satu tarikan utama yang terdapat di Venice untuk membawa pengunjung2 menyusuri terusan2 di sini 


Me and Adib ;)


5 comments:

Nurul Afifah Addnan said...

adib comel ..:)

lina said...

salam - noor cute jer org nya and adil comel jer

Woofer Storm said...

comel benar si adib ni sis,suka tgk muka dia...hehee bestnya dpt jalan2 kat sna,teringin tapi tak tahu bila leh pegi ni..eheheeee

Nor said...

Nurul Afifah, Lina : u all pun apa kurangnya..come lote gak..:)
Woofer Storm : yer ke? honeymoon kat sana la nanti dik!

Lorna said...

comeiiii yer Adib :) hug n kisses from Malaysiaaaa....hehe..