28 February 2011

Pengumuman Tentang Special GA From Moscow

Salam untuk semua pembaca budiman!


Bermula hari dan detik ini diumumkan  " Special GA from Moscow" telah tamat dengan rasminya. Sebarang penyertaan selepas ini tidak akan dilayan. (ewah!ewah!..cam ramai sangat nak join ko punya GA kan?)hehehe...


Bukannya apa tau! saya tengah pening ni. Bukannya pening sebab tak sihat atau terlebih tido ke haper...pening dok memilih pemenang untuk GA saya ni. Fullamak! Pesertanya hebat2 belaka. Tersandar kejap saya sambil menepuk dahi..yang mana satu di antara korang yang layak menjadi pemenang bertuah tersebut..disebabkan itu..saya terpaksa menambah lagi  bilangan pemenang untuk kategori saguhati...


Nama pemenang yang bertuah akan saya umumkan seminggu seminggu selepas ini. That mean 8/3 nama semua pemenang akan saya paparkan dipapan putih blog ini. So..kepada korang yang menyertai GA ini..rajin-rajinlah menjenguk shoutbox masing2 untuk menanti panggilan dari saya.

8 comments:

Huda said...

murah rezeki penganjur sbb tmbh hadiah :) amin...

Puan Besar Shag Yahaya said...

Dup dap dup dap dah neh. Hahaha ;D

pak long said...

salam...
selalu jengok blog ni...

Izan Ishak said...

berdebar2 plak rasanya kak nor~

SyUhAdA said...

yeay~ xsbr nak tau..~

Cikgu ct said...

yes kak nor bestnya. harap2 nama CC ada tersenarai huhu tq kak

cikpuanhady said...

eh chop..pemilihan berdasarkan lucky draw ke entri menarik? konpius pulak..ngee..

Jom skodeng :Jom join Heartbeat.my!

Nor said...

Cik Puan Hady :berdasarkan pendapat yang menarik hati saya.