22 February 2011

Lagi Gambar Gempa Bumi Di New Zealand

Terima kasih kepada saudari Lumut tentang info tentang link ni. So kepada sesiapa yg ingin melihat kejadian tersebut dengan lebih jelas dan nak tengok lagi byk gambar sila klik kat bawah .

http://www.nzherald.co.nz/nz/news/image.cfm?c_id=1&gal_cid=1&gallery_id=116921#7381067

Sesungguhnya setiap kejadian itu..ada hikmahnya.  Renung-renungkanlah...dan Selamat beramal..peringatan  ini adalah untuk diri sendiri juga serta korang2 di luar sana.Hari ni dorang yang kena..esok lusa giliran kita! siapa yang tahu kan?

4 comments:

ain said...

Nauzubillah... mudah2an keluarga kite dilindungi oleh-Nya. Skali Allah nk tarik sekejap jer...

- mrs koroe - said...

sama sama beringat la kan .

Nor said...

Ain : kan..takut! tula..mudah-mudahan kita semua dilindungi-Nya.

Mrs korea: Insyaallah...

Siti Farziana Naim said...

assalammualaikum... salam perkenalan.. masa gempa bumi di new zealand, saya kt sana that time.. memang takut.. memang igt Allah je time tuh..huhuhu apa2 pon orang2 sana menolong xkira agama dan pegangan politik. sampai tny, ade ke tak makanan dalam umah, kalau x, depa nak bg makanan..huhu
apa2pon, semua tu pengalaman saya masa saya tinggal di new zealand ;)