25 February 2011

Hari Semakin Dekat

Assalamualaikum dan Selamat tengahari..

Time ni saya nak mintak maaf sebab tak dapat menjejaki korang yang singgah di blog ini dan meninggalkan jejak di ruangan komen mahupun di shoutbox. Tengah bersiap nak keluar..ada keja memanggil ni...so malam2 sikit InsyaAllah..kalau ada peluang..saya akan susuli okes!

Seblom tu..saya cuma nak ingatkan yang SPECIAL GA FROM MOSCOW dah nak sampai kepenghujungnya. Untuk korang yang menyertainya..sabar-sabar ya! Lambat atau cepat..hadiahnya akan saya kirimkan jugak..tapi yg pasti bukannya dr sini. Kalau boleh pos tangan lagi bagus....boleh kenal2..saya akan cuba sedaya upaya memberinya dgn tangan ini sendiri. InsyaAllah..

Senarai peserta juga akan saya sertakan..oklah..dah lambat, saya gerak dulu..bye!bye!

8 comments:

Nieza said...

kak, meeting apa tu? AGM dh buat ke belum? akak blk for good bila?

A.s.t.i.n.a said...

take it easy...

intan.maisarah said...

:)

Nor said...

Nieza : haha..tersalah sebut! secret tu! AGM la tu..Shhhhh!!!
InsyaAllah..hujung thn ni..:)

Nor said...

Astina :yeyyy...of course...

Intan ::)

zaty luvlianncezzz said...

wahhh..x sabar rsanya..mna taw da rezeki kn dpt GA tue.ahahaa


jengok cni ye(^____^)
zaty luvlianncezzz

Mukminah Wahab said...

rugi nyer xdpt join.. =((

kakngah said...

alamak.. rasa cam lom joint jek GA ni.. harap2 masih sempat..