15 February 2011

London ( Part 2)

Hari ke-2 di London, kami menyusun setiap aktiviti yg hendak dilakukan supaya masa yang terhad digunakan sebaiknya. Nasib baik kami ada adik ni juga seorang blogger dan masih menuntut di sana untuk membawa kami jenjalan pada hari tu. 

Di salah satu stesen train underground

Dah nak naik train

Me..and as usual..Adib..

London Bridge
Sempat lepak2 jap..

Depan Buckingham Palace

Salah satu park yg terdapat di sana



Oxfoxd Street
Ok..dah tiba masa untuk shopping pulak...

Terima kasih untuk Long Hafizz kerana sudi menjadi tourist guide kami pada hari tersebut.

Lenkali kalau pergi London, bolehlah kami boleh singgah di rumah Ishamizu pula..kan? (^_____^)

13 comments:

mR. are'Zz said...

wah...best tuuu p jalan2 kat London..fuhhh!!!

zaty luvlianncezzz said...

waaa!!! lma dh x dtg cni..emm london??

besh la jd kak nor..merata tmpt akak g kn ..jelezzz gtu :)

Nor said...

mR. are'Zz :memang kalau byk masa..:)

Zaty : hahaha..jgn jeles2...jom lenkali ikut...

Long Haffiz Long Hassan said...

ensem la mamat tourist guide tu kak
kasi kenalla nnti

rafidah said...

nak singgah rumah Fidah pun OK jugak.. :) tapiii sampai bulan 12 jek. pas2 nak balik M'sia for good..:D

Nor said...

kak rafidah : sempat lagi tu..:)
Long :) yer lah..

Mrs. Asida said...

wah.. cantik gambar.. tp naper sikit sgt.. macam nak tgk lebih lagi.. hehe

ishamizu said...

hehe boleh, insya Allah apa salahnya..Manatau klu kami ke Moscow bley jmp Nor jgk, kn? ;D

Nor said...

kak asida : itu teaser jer..yg lenlain biasanya sumbat dlm FB. Lagipun rasanya dah byk org dok tayang dlm blog memasing pasal lokasi menarik kat London..so..time kami letak gambar di sebalik tabir ajelah..

Ishamizu : eh! kami sangat gembira kalau ada org yg sudi bertamu ke rumah kami di Moscow ni..dgn senang hatinya (^______^)

Mrs. Asida said...

ooo di FB ye.. oklah tuh.

Walaupun Asid tak pernah gi London, Asid dah ada 2 FM dari sana yg sgt cantik. Dapat free dari Bos Hubby yg berjimba2 dan wed di sana.

Sgt suka!

Nor said...

kak Asid : kami ni pengumpul FM tegar dah sekarang ni...

mama tisya said...

kt london stay mn?

intan.maisarah said...

bestnye jalan jalan :)