08 February 2011

Bila Awek Dan Jejaka Rusia Berbaju....

Jarang kita dengar awek luar berbaju kurung..sanggup ke mereka pakai? Biasanya asyik
pekena skirt atas lutut jer!!! Mari kita tengok..(^-^)
dan anda tekalah yang mana satu mereka itu!

Kredit to Farhan Yeo utk gambar ini...


Juga untuk gambar ini..ada di antara mereka yg dah bergelar doktor dan ada yg bakal bergelar doktor..

Manisnya si Karina ni. Namapun dah dekat2 cam Kareena kapoor..wajah ada iras2 tak? 

Boleh masuk pertandingan Dewi Remaja tak? Gaya dan rupa dah ada..!! Mereka berdua ini adalah  Local Staff tempat Encik Asben bekerja. Intaiiiiii!!!!!!

6 comments:

Penjejak Mimpi said...

as-salam..

errr... takde yang single ke Nor? Hahahaha

Nida said...

salam perkenalan Nor..

Meriah di sana.. bilalah agaknya Nida dapat ke Rusia ye.. :)

zaty luvlianncezzz said...

hye kak nor...lma x dtg blog dh btukar wajah ea...

jmput ke blog zaty lg yeaa :)

harleena said...

lawa2 semuanya.... Husband Nor keje kat mana? ada function apa ni?

RaNiA said...

comey awek2 nie pakai baju kurung..

Nor said...

penjejak Mimpi : kalau nak tahu..kenalah dtg sini dulu dik! :)

Nida : bila2 pun boleh kak..

zaty : dah lama dah..InsyaAllah jika ada masa kak Nor singgah..ni tgh gawat ni..masa tak cukup..!!

harleena : kak..yg kat atas ramai2 tu time tourism buat function. Yg kat bawah dua agi tu masa tourism buat kenduri staff dorang tempohari.
Encik asben saya kerja ngan kedutaan kak..

rania : awek2 mesia pun mesti lagi lawa if dorang seme berbaju kurung...