24 January 2011

Athens, Greece ( Part 3)

Sebetulnya hari ke-3 di sini adalah merupakan hari terakhir. So kita layan gambar kami semasa kat epot aje. Siapa kata semua urusan kat epot berjalan lancar..inilah buktinya!

Muka baru bangun tido. Kena paksa dok dlm stroller...:)


Nampak tak minah kat kaunter tu. Muka dia senijik pelakon Aznah Hamid. Dorang tgh bincang sbb kapal terbang delay utk kali ke- 2. Asalnya flight kamidari sini berlepas pukul 7.30am ditunda kpd pukul 10 pagi ke Rome, Italy.

Disebabkan delay..so kami dpt kupon dr syarikat penerbangan dan dpt breakfast percuma utk 5 org di Everest Kios kat epot. Breakfast ngan fresh orange dan epal pai.

Epot Athens yg membuatkan kami penat menunggu.. 

Kejap2 mata dok tengok jadual penerbangan..kot2 delay lagi.

Pramugari sdg bercakap di luar sambil mengintai flight. Al-maklumlah..waktu dah pukul 10 tapi bayang flight tak nampak2 lagi..tak kalut kita dibuatnya!

Finally..snap citer katun yg budak 2 tgh layan..Selamat Tinggal Athens!  


6 comments:

Ummi Zayda said...

salam org moscow..tak sangka duk obersea still nak tgok blogger2 kt mesia ni..trutama blog sya yg tah ape2 je tu..ok,awak ada tnya kan cmne nak create samting cam nak wat ga ke..sya ni lg la buta segalanya,pakai hentam je..ape yg trtulis kt pic GA sya tu..sya wat guna paint je..kt pogram tu la..nak cite bpon x pandai..sesetengah org lain create guna photoshop,sya mmg x pandai..sya guna paint je..klik yg bentu 'A' tu..pas klik kt teks..pilih la bentuk huruf da saiz huruf tu..nak wat tutorial kt blog x pandai la..nak kena print screen la..leceh..awak cuba dulu..ya..sya ni pon budak baru blaja..huhu~~

Nor said...

Umi : Thanks...nanti kita cuba....

NICK IRFAN said...

eh! akak tinggal moscow brapa thn? bila nk balik malaysia? hehehe eh! kak! yg budak dalam gambar ni anak akak ker??? comel la mcm anak patung jer putih gebu! geram tgk..

Nor said...

Stay dlm 2 thn lebih...InsyaAllah balik hujung thn ni.
A'ah..Adib namanya..born in Moscow niii :D

kakchik@ella said...

Salam Nor. My name is Nor jugak ~ Norzaila. Jauh berkelana di bumi Tuhan ni ye.

Anyway, baby dlm stroller tu so kiut, mata sepet mcm org korea. hihi ..

Nor said...

kakchik : thanks..Nice to know u..:)
haha..mata sepet ikut pelakon Korea? maybe mak dia ni minat tengok citer korea kot..haha..