01 November 2009

Kak Long! Snow....

Pada hari pertama anak2 excited sangat bila tengok salji yang ada sikit-melekat ditepi beranda rumah. " Kak Long! Snow...banyak..cuba tengok..." jerit Adam bila pertama kali nampak salji tersebut. Maklumlah..first time..dapat merasa salji dengan tangan sendiri...biarpun tak banyak.


Hari ni dah masuk hari ke-3 salji turun. Bila dah masuk hari ke-3 ni...diorang dah tak kisah sangat dah. Lagipun..sesekali ada jugak cahaya matahari menembusi ruang tamu rumah. Semalam salji turun agak lebat...saya rasa macam nak tidur jer sepanjang hari..malas sungguh... Encik Asben dan Dania keluar, Adam dari pagi sampai kepetang dok melayan games dalam komputer...sampaikan saya ni sakit kepala dengan Adam yang kekadang asyik memanggil ajer..suruh tukar games itu dan kejap games lain.

Tadi ada cahaya matahari..aik! ni cuaca dah gelap balik. Arggggh...tension kalau gini tetiap hari..boleh naik badan jadinya..perut dok asyik lapar jer...tulun!tulun!

5 comments:

ain said...

bestnyaaaa!!!!!

zaharey at perniagaan internet said...

Lepas ni boleh buat Orang salji lak...

from zaharey

Anonymous said...

Nor, jangan Adam mintak buat ABC @ Cendol udah le...haru dibuatnya.

Kshima

Ibudania said...

Kak Ain..
Jomlah mai sini..he..he..saja nak buat Kak Ain teruja

Saudara Zaharey..
belum boleh buat org salji lagi..snow masih belum tiba musimnya..

Kak Shima
Adam tak tahu camana ABC dibuat..kalau tahu..memang parah..ha..ha..

~NurKasih~ said...

salam ibudania,
u all kat ner ni.. sori kalau kak as terlepas pandang...x abis baca lagi..:)