12 October 2009

Open house sana sini

Apa aktiviti hujung minggu? Bagi saya..weekend kat sinipun best cam negara sendiri kerana adanya budaya open house ni . Lagipun apa salahnya jika saya dan teman2 yang lain dapat memenuhi tuntutan adik-adik medical student yang rajin memasak untuk kitaorang.

Semalam..makan2 kat kediaman student year 6. Aduh! best sungguh masakan depa. Pandai masak...sedap semua masakan yang mereka hidangkan. Ada soto,ketupat,rendang, makaroni bakar, cream puff dan macam2 lagi. Makan sampai tak larat nak bangun. Kami ni siap tapau lagi. Time nak ambik gambar makanan..alamak! rupa-rupanya kamera tertinggal kat rumah...frust sungguh...

Harini pun..ada makan-makan kat Embassy (nasib baik bawak kamera).Ditaja oleh adik2 student jugak. Siap ada persembahan gitu dari mereka. Kelas dik! sedap2 suaranya.


Antara masakan yg disediakan oleh adik2 student

Dania & Farhah

No comments: