04 March 2011

Selamat Datang Springggggg....

Assalamualaikum semua!

Saya baru aje nak welcoming to Spring.  Tapi hari ni...snow masih lagi turun... suhu masih juga negatif sumtim2...! Hmm..inilah Moscow..suhunya tidak menentu. Spring tapi still snowy...hehe..

So..tengahari ini ada aktiviti. Menghadiri bacaan yasin di rumah salah seorang pegawai di tempat kerja Encik Asben sempena stay kat rumah baru.

Apalagi ek! ada lagi tapi..rasanya yang satu lagi tu tak dapat pegilah kot...apa-apapun..selamat menjalani aktivi harian untuk korang semua pada hari ini.

Bye...

10 comments:

zaty luvlianncezzz said...

kak nor di tag..sila lah ye:)

besh ..dpt asa mcm2 musim

A.s.t.i.n.a said...

wee mesti bestt.. sile upload pic spring.

Amie said...

bestnya... mesti byk kuar anak2fairy

Mr Laici said...

wahhh..macam best jer.. dah nak spring dahh.. >< bukan maen snow agi best ker..

Entry Terbaru: Aksi 18sx yang kantoi

Pakcoh said...

Bestnye ade pengalaman kat 4 musim.. jeles wase..

Izan Ishak said...

dah masuk spring ye kaknor. mesti best kan...

selamat berhujung minggu juga buat kaknor n family~

Arol Mubin said...

Seronoknya! Harap Arol dapat study kat oversea suatu hari nanti. Heee. :)

Dah join HeartBeat belum? Kalau belum, KLIK SINI! Rugi tak join. :)

ishamizu said...

Oh dah spring pun still snowy eh kt sana? hihi..igt kn dah ada gmbr2 bunga-bungaan dah di Moscow..mst cantik! kt sini blum Spring lg..wpun tade snow tp sejuk..1 degree celcius. huhu

Nor said...

zaty : yer ke? InsyaAllah..kalau ada masa kak nor cuba buat..

Astina : insyaallah..

amie : :)

Mr.laici & Ishamizu : memang dah spring pun..tapi snow masih lagi turun dgn lebatnya..

Pak coh : bila dok negara org ni mmg bolehlah rasa camtu..nak join..mehlah..

Izan : ya zan..tq..

arul ; InsyaAllah..kalau ada usaha..tentu dapat dik!

riena said...

apa yg best bila musim spring yer kak?? bunga banyak tumbuh ker? hehehe...