03 March 2011

Pengumuman lagi!

Assalamualaikum...

Memandangkan dalam bulan Mac (tarikh belum ditentukan lagi) InsyaAllah saya akan berada di negara tercinta..so..kepada pengumpul-pengumpul fridge magnet yang berada di  Bangi dan kawasan-kawasan yang sewaktu dengannya, korang boleh membuat pesanan kepada saya mulai sekarang. Harga setiap satu FM rasanya tidak lebih dari Rm 10. Saya lebih berbesar hati jika korang boleh mengambil sendiri dirumah saya di Bandar Seri Putra berhampiran Bandar Bukit Mahkota..

Dan jika anda sukakan T-shirt dari Moscow yang ada tulisan Moscow di belakang atau depan..sila nyatakan saiz  baju yang dipakai.

Sila emailkan kepada saya nama penuh, no.telefon dan alamat yang lengkap kepada...


seriputra_13@yahoo.com

bye..bye..

11 comments:

zaty luvlianncezzz said...

owh,,kak nor nk balek msia ea...

jemput jengok cni...

>.<

ibu robotku syg~

juelee said...

kak nor.. nakkkk FM moscow... leh la pos skali ngan adiah GA kan?

Cute MuM said...

kat mana nak tngok FM moscow tue?
rasa tertarik nak beli 1..

Kak Sam said...

K nor bangi n kawasan sekitarnyasaje ke? hehehe

Izan Ishak said...

kaknor nak balik mesia dah ye?
kalau izan balik banting boleh jugak singgah. tp time cuti sekolah jelah kot (12-20/3). tp fm tu mmg menarik~

Nor said...

zaty : dah singgah tadi

jue :kalau nak free FM tu..boleh..tapi kena buang salah satu antara hadiah yg dpt tu..kita ganti ngan FM..

Cute mum :emailkan maklumat..

kak Sam ; kalau area lain..boleh gak..tapi kena charge kos penghantaran plak..

Zan : banting dekat sangatlah tu..kak Nor balik cuti aje..

Nida said...

Salam..

Selamat berangkat ke tanah air.... :)

KakAsma said...

waa....bestnyer..seronok lakkk dengar Nor nak balik..nk kim bebanyak fulus pun tak banyak.tshirt tu mahal tak yer..kalau ada nak gak beli tuk anak2 akak..sama ker saiz sana ngan msia yer Nor...

A.s.t.i.n.a said...

have a sfe journey home.. bawak balik diri dengan sihat dan selamat..

Nor said...

Nida : thanks

kak as: bagi saiz yg nak..rasanya lebih kurang kot..atau bg umur anak2..

Astina ;thanks dear..

Norgadis Labuan said...

Selamat kembali ke Malaysia...