28 June 2012

Ge-girl or Bo-boy?

Hah! Sedar tak sedar kandunganku dah nak masuk sembilan bulan. Dah hampir 34 minggu dah! Perasaan ini bagaimana? Bagaimana ek? Hepi sebenarnya walaupun baby ni merupakan cahaya mata yang ke-4. Adib bakal dapat adik! Cam baru semalam aje aku melahirkan Adib..mendodoikan dia..menyusukan dia...tup!tup! nak dapat baby lagi. Alhamdulillah rezeki yang Allah Taala bagi ini memang ditunggu2 terutamanya oleh Dania, Adam serta Adib yang sudah mula mengerti akan kehadiran 'bakal' orang baru dalam hidup mereka.

Hello!
                                                            Adakah baby ini baby girl atau baby boy? Aku tak kisah janji semuanya berjalan dengan lancar. Baby ini lahirnya sempurna dari segi mental dan fizikal. Minggu depan Adib dah genap umurnya 3 tahun. Elok-eloklah  time ni baby hadir dalam hidup kami. Diapun cam tak sabar2 nak tunggu baby baru dalam hidupnya.

Or me? Bo-Boy...
Jangkaan untuk saya bersalin adalah 16/8/2012 tetapi kebiasaannya saya akan sampai due 2 minggu sebelum EDD yang sebenarnya. Walau apapun, doakan semoga semuanya berjalan dengan lancar. InsyaAllah..:D

7 comments:

~♥ OjaAmran ♥~ said...

Ala..x dapat nak pegang baby kak nor nti.. semoga semuanya selamat :D

Nadiah Sidek said...

semoga selamat bersalin nanti :)

Outbound Training Malang said...

salam sukses gan, bagi2 motivasi .,
Hargailah hari kemarin,mimpikanlah hari esok, tetapi hiduplah untuk hari ini.,
ditunggu kunjungan baliknya gan .,.

Outbound di malang said...

lucunya :)
Nice blog :)
salam kenal sobat :)
di tunggu kunjungan balik.nya ya !terimakasih ...

Sanji Ngatmi said...

blog D mybloggersociety.blogspot.com

selamat kenal-kenal

ngatmisanji.blogspot.com

Nor said...

Oja : takpe2..Zara yg cumil dah ada sebagai galang ganti..:)hehe..

Nadiah : Terima kasih. Saya dah selamat melahirkan baby gurl.

Obat Pembesar Payudara said...

this post is very interesting and easy to read, I hope to visit again

this post is very interesting and easy to read, I hope to visit again