13 April 2010

Membilang hari

Aduh! tak sabar-sabar lagi aku menunggu kedatangan mertuaku lagi 2 minggu..mak sendiri tak datang kerana keadaan tidak berapa mengizinkan..takpelah..kedatangan mak mertua suami isteri bersama adik2 ipar dapat juga menghilangkan nanti kerinduanku pada mak di kampung.
Aku juga sudah tidak sabar untuk merasa airtangan mertua...hmmm..sambal belacannya..mmg umpppp...sampai sekarang aku tidak boleh menandinginya...

2 comments:

Anonymous said...

Salam Nur,
- Cream cheese tu akak beli di ashan city, brand viola dalam bekas warna merah 400gm, brand philadelpia tak ada jual kat ashan city. Akak tanya student diaorang guna brand viola ni , halal.
- Akak difahamkan belajar membuat icing tu dah diwawarkan di FB, so sbb akak tak ada FB akak diberitahu secara lisan. Heheh tak apa..kelas akan datang ok..

ibudania said...

terima kasih...
next time kita pakat cari Viola plak...
betul dah war-warkan..maybe saya lupa tarikhnya...