26 February 2015

Sapuan Ajaib Pengubat Buasir!



( Gambar diatas sekadar hiasan)


Hah! Tak percayalah.

Cubalah..! Cubalah...!

Kalau tak cuba mana nak tahu!

Korang sanggup menderita atau melihat si dia tersayang menderita kerana kesakitan setiap kali buang air besar?

Sudah berapa banyak korang dah habiskan duit untuk mencuba pelbagai ubat dan terpaksa menelan macam-macam ubat sehinggakan sakit tekak dibuatnya!

Pantang ada ubat baru diperkenalkan di pasaran..koranglah orang yang pertama akan mencubanya..

Korang sudah membuat pembedahan..tetapi masih ada lagi deritanya. Ia muncul lagi!!!!!

Sudah puas korang menasihati si dia supaya pergi mendapatkan rawatan di hospital..tetapi si dia memang penakut orangnya. Bau ubat pun sudah meloyakan apatah lagi bila mendengar tentang prosedur yang bakal dijalankan nanti.

Jadi..apa tunggu lagi..Cubalah minyak ini..hanya perlu disapu 2 kali satu hari sahaja secara berterusan mengikut peringkat Buasir yang korang hadapi.

Saya bagi jaminan..si pemakainya akan tersenyum lebar selepas membuang air besar kerana kesakitan sudah tidak menjadi masalah lagi!



Kalau nak tahu lebih lanjut..boleh hubungi 017 3401573 melalui message atau Whatappts...


KITA BERUSAHA ! ALLAH JUA YANG MENYEMBUHKAN!

3 comments:

Syireen amerlim said...

Bagus cara ni. banyak petua buasir yang ada. Boleh cuba mana yang mudah dengan kita.

arahim said...

Salam.
Dulu ada sorang kawan saya kena buasir yg kritikal. Saya cuba-cuba cadangkan Ubat herba buatan saya Sendiri. Alhamdulillah 2 hari dia call saya dah ok tapi sakit masa penggunaannya. Kalau ada yg kritikal blh email saya. Mungkin is blh menjadi, saya ada ramuannya

arahim said...

Salam.
Dulu ada sorang kawan saya kena buasir yg kritikal. Saya cuba-cuba cadangkan Ubat herba buatan saya Sendiri. Alhamdulillah 2 hari dia call saya dah ok tapi sakit masa penggunaannya. Kalau ada yg kritikal blh email saya. Mungkin is blh menjadi, saya ada ramuannya